'Als kunst je vak is'

Scholingstrajecten voor kunstvakdocenten in het PO

In september 2022 gaat er weer een nieuwe ronde van de twee scholingstrajecten van start: 'Met je vak voor de klas', voor beginnende kunstvakdocenten, en 'Als kunst je vak is', een jaarlijkse verdiepingsscholing voor ervaren kunstvakdocenten in het speciaal en kansengelijkheidsonderwijs. 

Als kunst je vak is en Met kunst voor de klas zijn praktijkgerichte scholingstrajecten voor kunstvakdocenten waarin je onder intensieve begeleiding leert hoe je jouw expertise en ervaring in kunt zetten binnen meer complexe lespraktijken, zoals het speciaal en uitdagend onderwijs. Daarnaast krijg je toegang tot een netwerk met potentiele opdrachtgevers in heel Gelderland.

De volgende rondes van deze trainingen starten op 29 september. De training is kosteloos. Schrijf je in via de links hieronder!

Beginnende kunstvakdocent?
Lees meer over Met kunst voor de klas

Ervaren kunstvakdocent?
Lees meer over Als kunst je vak is

Als kunst je vak is en Met kunst voor de klas zijn het resultaat van een samenwerking tussen de Gelderse penvoerders van CmK in het kader van CmK Extra: Cultura Ede, De Lindenberg Nijmegen, Rozet Arnhem, Gigant Apeldoorn, Cultuur Oost en Fonds voor Cultuurparticipatie.