'Als kunst je vak is'

Scholingstrajecten voor kunstvakdocenten in het PO

Vanaf september 2021 is er weer een nieuwe ronde van de twee scholingstrajecten van start gegaan: 'Met je vak voor de klas', voor beginnende kunstvakdocenten, en 'Als kunst je vak is', een jaarlijkse verdiepingsscholing voor ervaren kunstvakdocenten in het speciaal en kansengelijkheidsonderwijs. 

Als kunst je vak is en Met kunst voor de klas zijn praktijkgerichte scholingstrajecten voor kunstvakdocenten waarin je onder intensieve begeleiding leert hoe je jouw expertise en ervaring in kunt zetten binnen meer complexe lespraktijken, zoals het speciaal en uitdagend onderwijs. Daarnaast krijg je toegang tot een netwerk met potentiele opdrachtgevers in heel Gelderland.

De huidige rondes van deze trainingen zijn op 29 september gestart en zitten vol, maar waarschijnlijk komt er in voorjaar 2022 weer een nieuwe ronde. Hou deze website en die van Cultuur Oost in de gaten om op de hoogte te blijven van de opening van de inschrijving voor de komende trainingsrondes.

Beginnende kunstvakdocent?
Lees meer over Met kunst voor de klas

Ervaren kunstvakdocent?
Lees meer over Als kunst je vak is

Als kunst je vak is en Met kunst voor de klas zijn het resultaat van een samenwerking tussen de Gelderse penvoerders van CmK in het kader van CmK Extra: Cultura Ede, De Lindenberg Nijmegen, Rozet Arnhem, Gigant Apeldoorn, Cultuur Oost en Fonds voor Cultuurparticipatie.